Billettbestilling

Også for sesongen 2017/18 er det mulig å bestille billetter til Evertonkamper gjennom ESCNB. Vi håper å kunne tilby medlemmene våre en god tjeneste. Vi kan sørge for billetter til alle hjemmekamper, men bortekamper er dessverre ikke tilgjengelig. Cupkamper på hjemmebane er selvsagt tilgjengelig.

NB: Det er svært lite billetter tilgjengelig denne sesongen, men vi gjør vårt beste for en god løsning i samarbeid med klubben som gjør at vi blir prioritert.


Vennligst legg merke til det at alle medlemmer må registrere seg via eticketing. Det gjøres ved å gå til :
https://tickets.evertonfc.com/account/login

Der registrerer du deg og vil få en velkomstmail. Nummeret som står i den er det vi ønsker å bruke.

Generelle regler for billettbestilling gjennom ESCNB sesongen 2017/18:

 1. Alle som vil bestille kampbilletter må ha betalt medlemsavgift i ESCNB for 2017/18. Hvis dette ikke er registrert vil ikke bestillingen bli gjennomført.
 2. ESCNB formidler billetter til alle hjemmekamper i serie og cuper.
 3. ESCNB kan ikke garantere at vi får billetter til alle som ønsker det. Det ordner seg som oftest, men til de mest attraktive kampene kan det være at vi får færre billetter enn ønsket. Gi derfor beskjed hvis du bare er interessert i billettene dersom du får det antallet du har bedt om.
 4. Billetter henter man selv på Goodison Park på kampdagen eller tidligere om kontoret er åpent. Gå til billettkontoret i GOODISON ROAD, (veien som går langs Main Stand), oppgi navn og supporterklubb og vis legitimasjon.
 5. Man skal følge oppgitte bestillingsperioder. Bestillinger mottatt før eller etter bestillingsperioden registreres ikke. Bestillingsperiode er 6 uker før kampstart og de 3 påfølgende dagene. Ved cupkamper kan det være kortere varsel, da bestiller vi så fort vi kan hos klubben. På http://www.evertonfc.com/tickets/premier-league-ticket-information.html finner du oppdatert informasjon om når billetter kommer i salg. Da vet du også tidligste tidspunkt vi kan gi en bekreftelse.
 6. Alle billettbestillinger er bindende, og ESCNB har ikke erstatningsansvar ved uforutsette hendelser som avlysning av kamp e.l. eller feil som måtte oppstå som ESCNB ikke kan klandres for.
 7. Alle billetter skal betales til oppgitt kontonummer som du mottar på epost når billetter er bekreftet.
 8. Alle bestillinger skal rettes på e-post til billettansvarlig Geir Lillebø på geir@evertonfc.no Andre bestillingsmåter godtas ikke.
 9. Alle medlemmer må registrere seg via eticketing på de offisielle hjemmesidene som vist øverst i denne artikkelen. Der mottar du et kundenummer som du oppgir ved billettbestilling til oss. Dette er for at vi skal kunne bygge "kreditt" slik at vi enklere kan få fatt i billetter til de mest attraktive kampene! Vi registrerer også bestillinger hos ESCNB for en mest mulig rettferdig fordeling av billetter.
 10. Spørsmål som ikke har med billetter å gjøre, f.eks fly, hoteller i Liverpool osv kan rettes til geir@evertonfc.no eller bjorn@evertonfc.no.
 11. Vi hører gjerne fra turene deres! Skulle skrivekløen melde seg, send et reisebrev til ESCNB!

 


PS! Vi får svar fra klubben ca.3 uker før kampstart så vær vennlig å ikke bombe billettansvarlig med mail, er retningslinjer fulgt så skal bestilling være registrert.

Oppsettet ligger på de offisielle hjemmesidene, http://www.evertonfc.com/fixtures