Bli medlem

Her finner du informasjon om hvordan du melder deg inn i ESCNB for denne sesongen.

ESCNB er en nettbasert supporterklubb for Evertonsupportere i Norge og er Evertons offisielle supporterklubb i Norge. ESCNB er tilknyttet Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF), og har de siste årene hatt et gjennomsnittlig medlemstall på rundt 6-700.

Gjennom medlemskap i ESCNB får du denne sesongen:
- Mulighet til å bestille billetter til Everton sine hjemmekamper.
- Mulighet til å være med på fellestur.
- Delta i konkurranser på evertonfc.no og på Facebooksiden vår Everton Norge


Kontigenten dekker også drift av evertonfc.no. Medlemskontingenten for sesongen 17/18 er kr.200,-

Har du en sønn eller datter i starten av livet med Everton-prega oppvekst? Kanskje en klassekamerat du har klart å påvirke i riktig retning eller er du rett og slett bare Evertonsupporter på din hals og under 15 år. Da betaler du kun NOK 100,- i medlemsavgift denne sesongen.

Medlemskontigenten kan betales til kontonummer 0530.02.02820.
Husk å merke betalingen med navn, adresse, epost og fødselsdato. Dette kan gjøre det lettere for oss i tilfelle annen betalingsinformasjon av ulike årsaker ikke skulle komme fram på kvitteringen. Vi er også pliktig til å gi denne informasjonen til klubben sentralt som følge av at vi er offisielt godkjent som supporterklubb. Alle som melder seg inn får bekreftelse av medlemsskap på epost.

Har du endret adresse så ta kontakt så vi kan oppdatere informasjonen i medlemsregisteret vårt. Har du spm rundt medlemsskap, kontakt Kjersti Bergheim Valdersnes (kjersti@evertonfc.no).

Velkommen til en ny sesong!

Med vennlig hilsen styret i ESCNB